Een Brabantse Amsterdamse .
In 1954 ben ik in Schaijk, Oost Brabant geboren als achtste kind van tien.
Op mijn 47ste verhuisde ik als 'dorpsmeisje' naar de hoofdstad om met Tom te gaan samenwonen.
Op 3-3-3 zijn Tom en ik getrouwd.


Loopbaan
Als zelfstandig coach & trainer richtte ik me op professionele effectiviteit en efficiency in opdracht van bedrijfsleven, overheid en gezondheidszorg. 
Gaandeweg verschoof mijn aandacht steeds meer naar persoonlijke affectiviteit. De laatste twintig jaar werk ik voornamelijk voor particulieren in mijn praktijk voor haptotherapie & coaching in Amsterdam. Ontmoeten, in dubbele betekenis, vormt de rode draad in mijn leven en werk. Voor meer informatie kun je kijken op www.jozienwijnakker.nl of op https://www.linkedin.com/in/jozienwijnakker/

 

Schrijven
Ik schreef het boek 📕 ‘ONDERBROKEN| contact met je wijze lijf’ waarin ik mijn praktijkervaring deel na vijftig jaar werken. Eerder schreef ik mee aan het boek: Haptotherapie bij burn-out’.  En vorige zomer schreef ik voor het eerst een non-fictie verhaal in de bundel Voetsporen. 
Schrijven blijkt voor mij een inspirerend en helend hulpmiddel om lijf, gemoed en gedachten in balans te brengen en om mijn ziel een woordje te laten meespreken. Door te schrijven en te delen maak ik ruimte voor mijn gemoedsbeleving en ontdek ik mogelijkheden binnen de realiteit.
Ook nodigt schrijven me uit om me goed te informeren, nu specifiek over Parkinson. Behalve voor mezelf is dit schrijven natuurlijk voor Tom en onze naasten. En deze site is inclusief blogboek beschikbaar voor een grotere kring van bekenden en onbekenden die met Parkinson te maken hebben.

 

Bijdragen
Fijn als deze tekst kan bijdragen aan begrip voor en gesprek over dit relatief onzichtbaar en complex onderwerp. Deze site beschrijft over  onze persoonlijke situatie en daarnaast over algemene informatie die voor ieder die met Parkinson te maken krijgt van belang kan zijn.

Hartelijk dank voor je interesse,
Jozien